25.9.2018

Kütahya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Belediye mücavir alan sınırları dâhilinde bulunan tüm mahallelerimizde kış aylarında Kışlak Mücadelesi yaz aylarında Karasinek Tuzağı, Larvasit, Konak, Uçkun mücadelesi, gece ve gündüz olmak üzere Sinek, Sivrisinek, Pire, Kene, Kemirgen ve benzeri haşere türlerine göre değişebilen saatlerde ilaçlama hizmetlerimiz devam etmektedir.

Mahalle ilaçlamalarının yanı sıra yine mücavir alan dâhilinde bulunan tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında (Valilik, Belediye Hizmet Binası, İl Müdürlükleri, Okul, Yurt, Cami vb.) Çevre ve Halk Sağlığını koruma amaçlı haşere mücadelesi ile dezenfeksiyon çalışmalarımız sürdürülmektedir. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.