4.10.2018

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüş etkinliğine katıldı.

Fiziksel aktiviteyi gündelik hayatın içine entegre etmeyi amaçlayan etkinlikler kapsamında Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte ellerinde Her gün yürümek sağlığa yürümektir pankartıyla yürüyüş yaptı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacıyla Dumlupınar Stadyumunda düzenlenen yürüyüş etkinliğine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, bazı daire müdürleri, öğrenciler ve sporcular katıldı.