4.10.2018

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni hizmet binasına taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, müdür yardımcıları ile şube müdürleri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu kapıda karşıladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile birlikte yeni hizmet binasını gezen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni hizmet binasının İlimize ve Milli Eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Saraçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık eşlik etti.