11.10.2018

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Kurulu üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahyada bir süre önce kuruluşlu tamamlanan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ilk akademik yıl açılış töreni için Kütahyaya gelen Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Kurulu üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar düzenlenen törenin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Kurulu üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncuya çalışmalarında başarılar diledi.