19.10.2018

Kütahya Belediyesi şehrimizdeki ekmek israfını önlemek amacıyla ''Ekmeğini Değerlendir'' projesini hayata geçirdi.

‘’Ekmeğini Değerlendir’’ projesi çerçevesinde Kütahya Belediyesi ekiplerimiz ekmek toplama kutularını şehrimizin farklı noktalarında bulunan cadde ve sokaklara yerleştirmeye başladı.

Bu uygulama ile artık bayat ve fazla ekmekler değerlendirilecek. ''Ekmeğini Değerlendir'' sloganıyla şehrimizdeki bayat ekmek israfını önlemek amacıyla, Kütahya Belediyesi olarak bayat ekmek toplama kutularını cadde ve sokaklara yerleştiriyoruz.

Proje kapsamında vatandaşlarımızın kutulara bıraktığı bayat ekmekler ekiplerimiz tarafından toplanarak Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde değerlendiriliyor. Böylece şehrimizdeki ekmeklerin çöpe gitmesi engellenirken barınaktaki dostlarımızın da beslenmelerini desteklemiş oluyoruz.