19.10.2018

Kütahya Belediyesi, vatandaşlarımızı spora teşvik etmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerindeki çalışmalarına hızla devam ediyor.

Şehrimizde yaşayan gerek gençlerimizin gerekse tüm vatandaşlarımızın faydalanabilecekleri yeni spor alanları oluşturup, hemşehrilerimizi, çocuklarımız ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmeyi hedefleyen Kütahya Belediyesi bu kapsamda yürüttüğü farklı bölgelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kütahya Belediyesinin Spor Toto desteği ile yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda 3 adet basketbol sahası ve 27 adet futbol sahası olmak üzere toplam 30 adet spor sahalarımızı şehrimize kazandırıyor. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.