23.10.2018

Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı (KÜTAV) Yönetim Kurulu ve Proje Grubu Kütahya Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıda, proje hazırlık çalışmaları ile kısa, orta ve uzun vadede Kütahyanın tanıtımı noktasında yapılması gereken çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclis Başkanı Nafi Güral, Adil Özkan, Kerim Vural, Nihat Delen ile Proje Grubu üyeleri Kütahya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu Eser, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Zenci, Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Uzmanı Hacer Eriş ve Dila Meryem Tahmas katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.