24.10.2018

Kütahya Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında alanında uzman isimleri konuk ettiği Düşünce Atölyesi program serisi 3. Sezonuna başladı.

Moderatörlüğünü Orhan Karaağaçın yaptığı ve her ay düzenlenecek olan Düşünce Atölyesinin bu ay ki konuğu Yazar Yusuf Kaplan oldu.

Çağımızın tanımı konulu söyleşide konuşan Yazar Yusuf Kaplan, Türklerin Dünyaya nasıl adalet ile hükmettiğini ve tekrar eski gücüne kavuşması için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Program sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Belediyecilik sadece asfalt yapmak, kilit taşı döşemek ya da su kanalizasyon işleri yapmak olmadığını, insanların ruhi ihtiyaçlarını da giderilmesi gerektiğini hep dile getirdik. Bu çerçevede Kültür Sanat etkinliklerimizle son 3 yılda Türkiye de bir farkındalık yarattık. Düşünce atölyesinde de çok önemli fikir insanlarımızı, yazarlarımızı burada ağırladık. Bugün de Türkiye de ses getiren Yazarlarımızdan biri olan Yusuf Kaplanı konuk ettik. Ben kendisine değerli düşünceleri için teşekkür ediyorum, dedi.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşen program sonrası, katılımcıların sorularını cevaplayan Yazar Yusuf Kaplana daha sonra günün anısına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından çini tabak hediye edildi.