25.10.2018

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yazarlar ve Şairler Topluluğu ile Rektörlük Türk Dili Bölümü tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününe katılmak üzere Kütahyaya gelen Kütahyalı Yazar Gülten Dayıoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun makamında gerçekleşen ziyarette Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili İhsan Tunçoğlu ile Gültan Dayıoğlunun eşi Cevdet Dayıoğlu yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahyalı Yazar Gülten Dayıoğluna günün anısına hediye takdim ederek nazik ziyareti sebebiyle teşekkür etti.

Yazar Gülten Dayıoğlu ise misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek Yaşadıklarım ve Düşlediklerim ile Bir Yaşamış Bir Yazmış adlı kitaplarını takdim etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.