27.10.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Göksu Mola Restoran ve Kahvaltı Salonunun açılış merasimine katıldı.

Göksu Mola Restoran ve Kahvaltı Salonunun açılışında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyada istihdam oluşturan yatırımcıların destekçisiyiz. Açılan her yeni iş yeri aş demek, istihdam demektir. Kütahya Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İşletme sahiplerine bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyor, birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmelerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum, dedi.

İşyeri açılışına; AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Vali Yardımcısı Arif YALÇIN, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Gölgeli, Murat Arık, daire müdürleri ve davetliler katıldı.