27.10.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunu ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ankara´da bir dizi toplantı ve temaslarda bulunarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Kütahyada proje aşamasındaki ve yapımı devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulunup, yapılan çalışmalar hakkında Bakan Kasapoğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette ayrıca Kütahyaya yapılması planlanan Şehir Stadının uygulanan ekonomik tedbir kararlarından etkilenmeyeceğini söyleyen Bakan Kasapoğlu; Kütahya ilimize yapımı planlanan Kütahya Şehir Stadı için çalışmalarımız devam ediyor. Yapılacak olan Şehir Stadı ekonomik tedbir kararlarından etkilenen projeler içinde değil. En kısa zamanda Kütahyaya bu stadı kazandıracağız. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın talimatı ile illere yapımı planlanan Millet Bahçeleri için de Kütahyada da Kütahya Belediyemizin proje alanı içerisinde yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olan, Dumlupınar Stadı, Kapalı Spor Salonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kapalı Yüzme Havuzunun bulunduğu yerlerin tahsisinde bir problem olmayacak. Bakanlık olarak Kütahya Belediyesi tarafından projelendirilen Kütahya Millet Bahçesine gereken tüm desteği vereceğiz, dedi.

Kütahyaya yapılacak olan Şehir Stadı ve Millet Bahçesi projesi içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olan yerlerin devir çalışmalarının hızlandırılması talebinde bulunan Başkan Saraçoğlu, bu iki büyük projenin en kısa zamanda Kütahyaya kazandırılmasını arzuladıklarını belirtti.

Başkan Saraçoğlu ayrıca Kütahya Belediyesi tarafından yapılan Yüzme Havuzları ve Semt Halı Sahalarının açılışı için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlunu Kütahyaya davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Başkan Saraçoğluna çalışmalarında başarılar diledi.