28.10.2018

Cumhuriyet´in 95. yıl dönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Zafer Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunulması ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu.

Tören Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay Ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, daire müdürleri, askeri erkan ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.