29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıl dönümü Kütahya'da coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Vali Ahmet Hamdi Nayir’in Kütahya Valiliğinde tebrikleri kabulünün ardından kutlamalar Dumlupınar Spor Salonunda devam etti.

Cumhuriyet’in 95. yıl dönümü kutlama töreni, Dumlupınar Spor Salonunda Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun halkı selamlamasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törene katılanlara hitap eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.
Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu, Halk Eğitimi Merkezi Ferace Halk Oyunları Topluluğu gösterisini sundu. Törende, Cumhuriyet Koşusu'nda dereceye giren sporcular ödüllerini il protokol üyelerinin elinden aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Korosu tarafından hazırlanan konserle sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.