30.10.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yeni sezonun periyodik etkinliklerinden olan Aile ve Çocuk Atölyesi başladı.

Sanatsal ve Kültürel etkinliklerle Kütahyadaki sosyal yaşamı renklendiren Kütahya Belediyesi tarafından "Aile ve Çocuk Atölyesi" programı kapsamında "Şimdi Okullu Olduk" konulu seminer Belediye Kültür Sarayında düzenlendi.

"Şimdi Okullu Olduk" konulu seminerde Anaokuluna alıştırma sürecinde neden zorluk yaşıyoruz? Çocuğumun okullu olmasına hazır mıyım? Okuldan neler bekleyebilirim? IQ mu EQ mu? Her ikisi de mi? Veli olarak haklarım neler? "Eti senin kemiği benim" mi? Eyvah çocuğum okula gitmek istemiyor! gibi soruları cevaplandıran Yazar Merve Gülcemal daha sonra katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplandırdı.