31.10.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi tarafından Ulu Camii Caddesinde devam eden restore çalışmalarını yerinde inceledi.

Ulu Camii Caddesi ve çevresindeki iş yeri çatılarının yenilenmesi, boya tamiri yapılarak cephelerdeki kapı, pencere, vitrin, kepenkleri, iş yeri tanıtım levhaları, bina cephelerine sıva gibi dönem şartları ve özelliklerine göre dükkânlarda ahşap doğramalar kullanılarak devam eden restore çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çalışmaları yürüten ekiplerden bilgi alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

İncelemeler esnasında Ulu Camii civarında bulunan esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ve birim müdürleri eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.