2.11.2018

Kütahya Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, 01.11.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, 2019 Yılı Performans Bütçesi konusu, 2019 Mali Yılı ve takip eden iki yıla ait Belediye Bütçesi konusu,2019 Mali Yılı Belediyemiz Gelir Tarifesi konusu, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) yönetmelik taslağı konusu, İlimiz merkez İnköy, Lala Hüseyin Paşa, Parmakören, Saray, Alipaşa, Yıldırım Beyazıt, 30 Ağustos ve Siner Mahallelerinde, bisiklet yollarının uygulama imar planlarında düzenlenmesi ile ilgili imar planı değişikliği konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.