5.11.2018

Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği'ne atanan Ömer Toraman, görevine başladı.

Kütahya Valiliği'ne atanan Ömer Toraman için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.

Karşılama programına katılanlarla tek tek tokalaştıktan sonra makamını geçen Vali Toraman; Bilindiği gibi,27 Ekim tarihli Cumhurbaşkanlığı Valiler atama kararıyla Tokat Valiliği görevinden Kütahya Valiliği görevine atanmış bulunuyorum. Bugün itibariyle de bu görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Tabi bu görevlere bizleri layık gördüğü için öncelikle Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Onun vizyoner liderliği doğrultusunda ülkemizin kalkınması, refahın artması için gayretleri, ayrıca 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Türkiyemizle beraber Kütahyamızın da gelişmesi, kalkınması için gayret sarf edeceğiz. Kütahya Valiliği görevini çok kıymetli bir meslek büyüğümden devralmış olmak benim için memnuniyet verici. Sayın valimizde aynı kararname ile Sakarya Valiliği görevine atandılar. Kendisine şükranlarımı arz ediyor ve başarılar diliyorum. Tabi bu bir nöbet değişimi. Bu emaneti valimizden teslim alarak gayret göstereceğiz. Tarihi ve kültürel şehirde bulunmaktan, sizlerin de gözetimi altında birlikte çalışacağız. İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hem memleketimiz, hem Kütahyamız, hem de şahsımız ve ailemiz için inşallah hayırlı bir başlangıç olur. Kütahyada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum, dedi.

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden Kütahya Valiliğine atanan Ömer Toramana hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görev yeri olan şehrimizde başarılarının devamını diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.