10.11.2018

Kütahya Belediyesinin organize ettiği Kütahya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

16 takımın mücadele ettiği halı saha turnuvasında finale kalmayı başaran İtfaiye Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Mücadeleden İtfaiye Müdürlüğü 5-2lik skor ile galip ayrılırken Halı saha turnuvasını da şampiyon olarak tamamladı.

İtfaiye Müdürlüğü Şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun elinden aldı. Başkan Saraçoğlu; Personellerimizin hem stres atması hem de farklı birimlerde çalışan personellerimizin arasındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacıyla bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. İyi mücadeleli, kazasız, belasız, sakatlanmaların olmadığı bir turnuvanın finali bugün gerçekleşti. Bu anlamda turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.