12.11.2018

VALİ TORAMAN’DAN BAŞKAN SARAÇOĞLU’NA ZİYARET

Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği'ne atanan Dr. Ömer Toraman, Kütahya'da göreve başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Kütahya Belediyesi hizmet binasına gelen Vali Dr. Ömer Toraman’ı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, nezaketlerinden dolayı Vali Dr. Ömer Toraman’a teşekkür ederek belediyenin hizmet ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Toraman ve Başkan Saraçoğlu karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek nezaketlerinden dolayı Dr. Ömer Toraman’a teşekkür etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.