17.11.2018

Kütahya Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında alanında uzman isimleri konuk etmeye devam ediyor.

Her ay düzenlenen Düşünce Atölyesinde bu ay Orhan Karaağaçın konuğu Doç. Dr. Yasin Pişgin oldu.

Kütahya Belediye Hezar Dinari Kültür Merkezinde Orhan Karaağaçın moderatörlüğünde düzenlenen Düşünce Atölyesinde Peygamberimizi hayatımızda nasıl konumlandırmalıyız? Hadis ve Sünnet olmadan İslam Dini yaşanabilir mi? Bugünün insanı Peygamberini nasıl algılıyor? Şefaat nedir? Kuran-ı Kerimde Hz. Peygamber nasıl ifade ediliyor? Gibi soruları Doç. Dr. Yasin Pişgin cevaplandırdı.

Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından Doç. Dr. Yasin Pişgine Kütahya hatırası olarak çini tabak takdim edildi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.