23.11.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri düzenlenen halk gününde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dile getirdikleri Halk Günü toplantıları Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun makamında devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, her hafta Cuma günü düzenlenen Halk Günü'nde hemşehrilerini makamında kabul ederek talep ve görüşlerini dinliyor.

Şehrimizi katılımcı yerel yönetim anlayışı ile yönetiyoruz diyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Göreve geldiğimiz günlerde başlatmış olduğumuz Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazlarından olan Halk Günü toplantılarımıza devam ediyoruz. Burada vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onlara çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Halk Günü toplantılarımızda vatandaşlarımız bize her türlü derdini anlatabiliyor. Bugüne kadar olduğu gibi budan sonrada hemşehrilerimizin sorunlarının, istek ve önerilerinin her zaman takipçisi olmaya devam edeceğiz, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.