3.12.2018

Kütahya Belediyesi, Kültür Bakanlığından ödüllü tek özel tiyatro metni olan, Benim Güzel Pabuçlarım çocuk tiyatro oyunu Bozüyükte sahnelendi.

Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla hazırlanan, dekor - kostüm ve müzikleri Belediyemiz tarafından hazırlanmış olan tiyatromuza Bozüyüklü minik tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde 2 seans halinde sahnelenen, Dersu Yavuz Altun'un yazdığı ve Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından ücretsiz olarak seyirciyle buluşan oyunda, sirke bir robot palyaço gelmesi ve sevimli palyaçonun sirkten kovularak, parası olmadığı için çok sevdiği pabuçlarının da elinden alınmasıyla gelişen olaylar anlatıldı.

Bozüyük Uluslararası Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen Benim Güzel Pabuçlarım oyunu her iki seansta da salonu tamamen dolduran miniklere güzel bir gün geçirmenin yanı sıra eğlendirerek öğretti.