3.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Özel Okulların ortaklaşa düzenlediği ''Günümdeyim'' konulu sergi açılışına katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sera AVM’de gerçekleştirilen etkinlikler Özel Okulların ortaklaşa düzenlediği ''Günümdeyim'' adlı sergi açılışı ile başladı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, protokol üyeleriyle birlikte ''Günümdeyim'' konulu sergide öğrencilerin eserlerini inceleyerek bilgiler aldı.Öğrenciler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Saraçoğlu, onlarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

Etkinlikler kapsamında Özel Akdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin hazırlamış olduğu dans gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Daha sonra Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini şiir dinletisi ve vals gösterilerini sundu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelsiz Hayat Topluluğu öncülüğünde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel açılan +1 Down Cafe’de, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Down sendromlu çocukların masalarına konuk alan Başkan Saraçoğlu, onlarla ilgilenip, sohbet etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sera AVM’deki etkinlikler Özel Meliha Girgin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Özel Tahsin Uygun Engelli Bakım Merkezi Müdürlüğünün eğlenceli yarışmaları ile sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.