4.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Alaçatı Express Pide Lahmacun Salonunu ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Alaçatı Express Pide Lahmacun Salonunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, işyeri yetkililerine hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Saraçoğlu; Kütahyamıza açılan her yeni işyeri istihdam ve şehir ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Kütahya Belediyesi olarak esnafımızın yanındayız, yatırımcıları da her zaman destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Siz işletme sahiplerimize bu girişimlerinizden dolayı teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı bol kazançlar diliyorum, dedi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Alaçatı Express Pide Lahmacun Salonu işletmecisi Hüseyin Karakaya, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.