5.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı başlatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyasına ürünlerinde yüzde 30 oranında indirimle destek veren Ekmekçioğlu unlu mamullerini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısına uyup, Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyasına destek vermek ve halka daha ucuza ekmek sunmak için tüm ürünlerimizde yüzde 30luk bir indirime gittiklerini söyleyen İşletme sahibi Hikmet Ekmekçioğlu; Bu ekmek tüm bayilere 90 kuruşa gidiyor, siz poğaçayı bayiye götürdüğünüzde 90 kuruşa alıyorlar. Eğer bu fiyatlardan zarar ediyorsak bütün fırıncılar zarar ediyor. Bizim fırınımızın bir farkı var biz bayiye vermiyoruz, bayi fiyatına direk vatandaşımıza satıyoruz. Cumhurbaşkanımızın tavsiyelerine uyarak ürünlerimizde indirim uyguluyoruz şeklinde konuştu.
Ekmekçioğlu unlu mamullerinin başlatmış olduğu indirim kampanyasına destek vermek için ziyarette bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Öncelikle Hikmet beye ve Ekmekçioğlu unlu mamullerine şahsı adına çok teşekkür ediyorum. Tüm Kütahyaya örnek olacak bir davranışı gösterdiler. Cumhurbaşkanımızın tüm firmalara bu konudaki talimatlarını biliyoruz. Halkın en çok ihtiyacı olan ekmekte bu şekilde bir indirim uygulamalarından dolayı Cumhurbaşkanımız ve Belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum dedi.
Ekmeğin Kütahyadaki diğer yerlerde 1.25 TLden satıldığını ama burada 90 kr.tan satışa sunulduğunu söyleyen Başkan Saraçoğlu; Kütahyada bildiğiniz gibi 250 gr. Ekmek 1,25 TLden satılıyor. Ama bu fırınımız ekmeği 90 kr.tan satışa sunuyor. Ev ekmeği dediğimiz 750 gr. Ekmek Kütahyada 3.50 TLden satılıyor. Bu fırınımızda 2.50 TLden satışa sunuluyor. Simit ve Poğaçalar Kütahyada 1.25 Tl.den satışa sunuluyor. Bu fırınımızda 90 kr.tan satışa sunuluyor. Ekmekçioğlu unlu mamulleri ürünlerinde %30 oranında bir indirim uyguluyor. Ve bu uygulamadan dolayı ben Hikmet beye halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Diğer fırın işletmelerimizi de benzer indirimlere davet ediyorum. Ve kendilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
Ziyaret amacının bir işletmenin reklamını yapmak olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Biz burada asla bir işletmenin reklamını değil. Kendi kârından fedakârlık ederek toplumun ihtiyacına cevap veren bir hizmeti duyurmak istiyoruz dedi.