11.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Şeker İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Gaybiefendi mahallesinde bulunan Kütahya Şeker İlkokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Okul Müdürü Yunus Eğdemir ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Öğretmenlerin daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Kütahya Şeker İlkokulu Okul Müdürü Yunus Eğdemir ve öğretmenler Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna eğitim ve öğretime vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Daha sonra geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen okul kütüphanesinde incelemelerde bulunarak bilgiler alan Başkan Saraçoğlu; Siz öğretmenlerimiz neslimizin yetişmesinde, hayata hazırlanmasında ve vatana millete hayırlı bireyler olması konusunda çok ciddi bir emek sarf ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.