18.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İmam Hatip Ortaokulları arası Hafızlık, Ezan ve Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması ödül törenine katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları arası Hafızlık, Ezan ve Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında kız ve erkekler kategorilerinde il genelinde toplam 53 öğrenci yer aldı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet binasında düzenlenen öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirmeleri, özgüven kazanmaları, sosyalleşmeleri ve başarma duygusunu yaşamalarını hedefleyen yarışmaya katılan öğrencilerin ödülleri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile protokol üyeleri tarafından verildi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yarışmalara katılan öğrencileri, onları yarışmaya hazırlayan öğretmenleri, okul idarecilerini ve öğrenci velilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.