20.12.2018

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı, Kütahya Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, AFAD yapılanmasının amacı, AFADın mevcut durumu, faaliyetler hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.
İçişleri Bakanlığı Genelgesi, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi (AADYM), kış tedbirleri hazırlık çalışmaları, vatandaşların uyarılması, bilgilendirilmesi ve yapılacak diğer çalışmaların görüşüldüğü toplantı karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun ile Koordinasyon Kurulu Üyeleri katıldı.