27.12.2018

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulları Genç Sesler Musiki Etkinliğine katıldı.
Kütahyada İmam Hatip Lise ve Ortaokul öğrencileri söyledikleri ilahiler, şiirler ile gönüllerin birincisi olurken, davetlilere de müzik ziyafeti sundu.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç sesler musiki etkinliği il finali 9 imam hatip okulundan 30 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan yarışmada, Yarışma jüri başkanı Serkan Saruhan, final öncesi yarışma hakkında bilgiler verdi.
Yarışmada genç sesler kulakların pasını silerken, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit de öğrencileri yalnız bırakmadı.