28.12.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Cuma günleri gerçekleştirilen, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna ilettiği Halk Günü toplantıları sürüyor.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantılarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile bir araya gelerek onların talep ve görüşlerini dinledi.
Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarımızla yakın ilişki kuran Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Cuma günleri gerçekleştirdiğimiz Halk Günü toplantılarımızda hemşehrilerimizin bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları değerlendiriyoruz, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.