30.12.2018

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde her Pazar minikleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu hafta çocuk tiyatrosunda "Müziksiz Ülke" oyunu Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde minik tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.
Müziği yasaklayan Kralın kendisinden habersiz kaval çalan Çobana yaptığı haksızlıktan dolayı kulaklarının eşek kulağına dönüşmesinin anlatıldığı oyuna minikler yoğun ilgi gösterdi.
2 seans olarak oynanan "Müziksiz Ülke" çocuk tiyatro gösterimi sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından hediye takdim edildi. Severek izlenen oyunun ardından oyuncular ve minik tiyatroseverler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.