25.1.2019

Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri Mustafa Kutyar Özer, Erdal Çetindağ, Alper Gürer, Eyüp Cendel Ersoy, Hale Zehra Sekmen ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Koruma Kurulu Müdürü Mehmet Ali Karakaya, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık, Kütahya’daki tarihi yapıların ayağa kaldırılması noktasında görev süresi boyunca katkıları ve uyumlu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri Mustafa Kutyar Özer, Erdal Çetindağ, Alper Gürer, Eyüp Cendel Ersoy, Hale Zehra Sekmen ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Koruma Kurulu Müdürü Mehmet Ali Karakaya’ya çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.