22.2.2019

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi Bengisu Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kütahya Belediye Bengisu Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çalışmaları yürüten ekipten bilgi alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Bengisu Tesislerinde açık alanı ile birlikte toplam 1050 m2 alanın içinde 300 m2’lik kapalı alan 60 m2 mutfak ve 160 m2 cafe alanı yer almaktadır. Tesisin açık alanın da ise 600 m2 bahçe, 150 m2 yapay kaya havuz imalatı yapılmış olup yapı çelik konstrüksiyon sökülebilir çatı, alüminyum kompozit cephe kaplaması ve iç cephe duvarları teak ahşap kaplama ile tuğla desenli duvar olarak yapılmıştır. Ayrıca tesiste dekoratif aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları da hızla devam etmektedir.

İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ve Birim Müdürleri eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.