22.2.2019

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi tarafından inşa edilen Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan ve çalışmaları sona eren Kütahya Belediyesi Yüzme Havuzunu inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, havuzun açılışının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

7den 70'e tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirmek amacıyla Kütahya Belediyesi tarafından ''Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmasın'' projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan ve 3 bölgeden birisi olan Kütahya Belediyesi Yüzme Havuzunda çalışmalar sona erdi. Bu proje ile tüm çocuklarımızın yüzme öğrenmesi hedeflenmektedir.

İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ile Birim Müdürleri eşlik etti.