25.2.2019

Kütahya Belediyesinin Kültür Bakanlığından ödüllü tek özel tiyatro metni olan, Benim Güzel Pabuçlarım çocuk tiyatro oyunu minik tiyatroseverler ile buluştu.

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda bu hafta Benim Güzel Pabuçlarım çocuk tiyatro gösterimi, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

Dersu Yavuz Altun'un yazdığı, Kürşat Karaman 'ın yönettiği, Osman Doğan genel sanat yönetmenliğini yaptığı ve tamamı Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla hazırlanan, dekor - kostüm ve müzikleri Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanmış ve ücretsiz olarak oynanan oyun, küçük tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü.

Tek seans olarak oynanan "Benim Güzel Pabuçlarım" çocuk tiyatro gösterimi sonrası tiyatrocular ile minik tiyatroseverler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.