26.2.2019

1.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen 1. OSB Yönetim Kurulu Olağan Toplantısının sona ermesinin ardında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgede faaliyet gösteren Hotaş Leziz Şengül Erez Unlu Mamuller Fabrikası ile Genç Ortaklar bünyesinde yer alan Tulu Porselen fabrikasını ziyaret etti.

Hotaş Leziz Şengül Erez Unlu Mamuller Fabrikası ile Genç Ortaklar bünyesinde faaliyet gösteren Tulu Porselen fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, fabrika personelleriyle sohbet edip yetkililerden işleyiş ve ürünler hakkında bilgiler aldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.