6.3.2019

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kanal 43e Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kütahya Belediyesi Hizmet Binasını basın mensuplarına tanıtan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kanal 43e yaptığı açıklamada; Kütahya Belediyesinin tüm birimleriyle birlikte yeni hizmet binasına taşındığını söyledi.

Yeni Hizmet Binası ile ilgili eleştirilere de cevap veren Başkan Saraçoğlu, Burası Kütahyalıların sarayı, Kütahyalıların hizmet binası dedi.

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının şehrimize uzun yıllar hizmet edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi 28 müdürlüğü ile birlikte yeni hizmet binasında vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Hizmet Binamızın altında 300 araç kapasiteli otopark mevcut ve bu otopark vatandaşlarımıza 1 saat ücretsiz hizmet verecek. Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binamızın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, şehrimize uzun yıllar hizmet etmesini temenni ediyorum, şeklinde konuştu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.