7.3.2019

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında öğrenciler ile bir araya geldi.

Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Kariyer Günleri çerçevesinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul müdürü Ali Kesgin, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Kütahya Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında Lise öğrencilerine hitap eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Sizler ne kadar iyi yetişmiş olursanız ne kadar kendinizi iyi yetiştirirseniz ülkemizin geleceği o derece iyi olur. Bizler de çocukluğumuz da gençliğimizde aynı sıraları aynı okulları arkadaşlarımızla paylaştık, çeşitli sıkıntılar yaşadık ve çok badireler atlattık. Zannetmeyin ki Belediye Başkanları, Valiler, Emniyet Müdürleri gibi ilin yöneticisi olan büyükleriniz hiç sıkıntı yaşamadı. Hepimiz farklı sıkıntılar yaşadık ama bu sıkıntıları yaşarken de hep hedeflerimiz oldu ve sıkıntıları bir kenara bırakarak hedefe ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. Hedef belirleyen, çalışan, azimli olan ben bu işi yapacağım diyen insanlar muhakkak belli bir noktaya gelir. Ülkemizin, şehrimizin gelişmesi, siz gençlerin kendilerini geliştirmesi, yetiştirmesi ile mümkün olabilir. Önünüzde uzun bir zaman var. Bu sebeple gençliğinizin kıymetini bilin ve kendinizi geliştirin. Öncelikle kendimize, ailemize, çevremize, şehrimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı çok iyi bilmeli ve bu yönde kendimizi geliştirmeliyiz. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum hepimizin ortak arzusudur. Geleceğin Türkiyesinde sizlerin de büyük sorumlulukları var. Ülkemizin içeride ve dışarıda birçok düşmanı var bu düşmanlara fırsat vermemek için sistemli bir şekilde çok çalışmamamız lazım. Başarılı olmanızı sağlamak için bizler de üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz, ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu günün anısına Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.