14.3.2019

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde yetişkin tiyatrolarını sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.
Anton Çehov’un yazdığı, Kürşat Karaman’ın yönettiği, Osman Doğan’ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerlerinden oluşan oyuncuların rol aldığı "Bir Evlenme Ayı" tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.
Oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kültürel Belediyecilik anlayışıyla tiyatroya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür etti.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerlerini performansından dolayı tebrik ederek, günün anısına hediye taktim etti.