7.5.2019

Kütahya Belediyesi Halk İftarları kapsamında hemşehrilerimiz Belediye Hizmet Binası önünde kurulan sofralarda bir araya geldi.

Halk İftarında vatandaşlarımız ile sohbet edip mübarek Ramazan aylarını tebrik eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Ramazan ayının başta ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye Hizmet Binası önünde kurulan sofralarda bir araya gelen vatandaşlarımız ikramlar sebebiyle Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIKa teşekkürlerini sundular. İftar yemeğinin sona ermesiyle birlikte Başkan IŞIK, hemşehrilerimiz ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kütahya Belediyesi Halk İftarlarımız Ramazan ayı boyunca belediye hizmet binası önünde devam edecek.