8.5.2019

Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı makamında ziyaret etti.
Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Katı Atık Projesi kapsamında yapılan "Atıklar Dönüşsün Sokak Hayvanları Gülsün" Projesi dolayısıyla pet şişe, mavi kapak ve pilleri toplayıp geri dönüşümünden kazandıkları geliri Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine bağışlayan öğrenciler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret etti.
Ziyarette Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine yapmış oldukları nakdi destekten dolayı teşekkür eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Bizler her canlıya biçilen ömrü, en iyi şekilde yaşaması adına gerekli konforu sağlamakla görevliyiz. Sizi bundan dolayı canı gönülde kutluyorum. Sembolikte olsa böyle bir maddi katkının da beraberinde düşünülmüş olması, bu işe ne kadar önem verdiğinizin göstergesi. Emeği geçen tüm genç evlatlarımız başta olmak üzere siz değerli hocalarımıza, idarecilerimize şahsım ve belediye çalışanlarımız adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, dedi.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, daha sonra Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine verdikleri desteklerden dolayı heyete Teşekkür Belgesi takdim etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN, Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Fevzi DEMİR, Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Neslihan KÖKEN DURSUN, Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Sedef MUMCU KIZILÇIM ile Lise öğrencileri yer aldı.