10 Mayıs 2019 Cuma

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Macaristan Fahri Konsolosu ve Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet GÜRAL’ın verdiği iftar yemeğine katıldı.
Güral Ocakbaşında düzenlenen iftar yemeğinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, konuklar ile sohbet edip, mübarek Ramazan aylarını tebrik etti.
Macaristan Fahri Konsolosu ve Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet GÜRAL tarafından verilen iftar yemeğine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Milletvekilleri İshak GAZEL ile Ceyda ÇETİN ERENLER, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul TURAN, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun DÜNDAR, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, İl Genel Meclis Başkanı Musa YILMAZ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR ile Abdullah DAMCI, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.