10 Mayıs 2019 Cuma

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Hizmet binası ile Cuma Pazarı ve Hisar Güven Evleri arasında devam eden bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediye Hizmet binası ile Cuma Pazarı ve Hisar Güven Evleri arasından Atatürk Bulvarına bağlantı kuracak olan yol çalışmaları, asfalt, yeni otopark alan düzenlemeleri, kaldırım çalışmaları, aydınlatma, engelli otoparkı, taksi durağı alan düzenlemesi, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan IŞIK, Kütahya Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili saha ekibinden bilgi aldı, onlarla sohbet edip işlerinde kolaylıklar diledi.
İncelemeler esnasında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIKa Belediye Başkan Yardımcıları Murat ARIK ile Fatih GÖLGELİ, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali TAŞKIN ve teknik ekip eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.