10.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, hemşehrilerimizin mağduriyetlerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Kütahya Şehirler Arası Otobüs Terminalinde hizmet veren şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmaların şehir içi servislerini kaldırmasıyla mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın verdiği talimat doğrultusunda Kütahya Belediyesine ait otobüsler 13.04.2019 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı.

Kütahya Belediyesi, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmaların şehir içi servislerini kaldırmasıyla mağdur olan hemşehrilerimizin mağduriyetinin giderilmesi için 13.04.2019 tarihinde hizmet vermeye başlayan Otogar Ring hatlarına yeni bir güzergah daha eklendi. Üç güzergah şeklinde belirlenen Ring Hatları 08.05.2019 tarihi itibari ile gece 00.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında Otogar-Bahçelievler, Otogar-Zafertepe ve Otogar-Toki Ring Hatları olarak, Kütahya Belediyesine ait otobüsler ile hizmet verecektir. Otobüsler şehir içi ulaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilecek.

Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirlenen ve Kütahya Belediyesine ait otobüslerince yapılacak ring güzergâhları ise şu şekilde gibi belirlenmiştir.

Otogar-Bahçelievler Ring Hattı
Otogar Hareket Saatleri: 00.30 – 01.30 – 02.30 – 03.30 – 04.30 – 05.30 – 06.30

Güzergah: Otogar –Eskişehir Kütahya yolu- Atatürk Bulvarı-Hilton Oteli-Adnan Menderes Bulvarı-Meydan Kavşağı-Dört Yol Kavşağı- Ahmet Derin Caddesi.- Çeçen Sokak- Sel Yolu Caddesi- Hasan Polatkan Caddesi- Hafız Mehmet Emin Caddesi-2 ve 3 nolu Hat son durak- Çamlıca Caddesi– Hasan Polatkan Caddesi-Şembel Cad.-Ş.Ali Pesendi Cad.-Okmeydanı Kavşagı-Gediz Cad.-Sultanbağı Cad.-Belediye İşhanı-Saat Kulesi Sok.-Vecide Sok.-Servi Sok.-Adnan Menderes Bulvarı-Atatürk Bulvarı-Kütahya Eskişehir yolu- Otogar.

Otogar – Zafertepe Ring Hattı
Otogar Hareket Saatleri: 00.00 – 01.00 – 02.00 – 03.00 – 04.00 – 05.00 – 06.00

Güzergah: Otogar – Eskişehir Kütahya Yolu- Atatürk Bulvarı-Laleli Kavşağı-Hilton Otel-Vazo Kavşağı-Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-Şehitlik Cad.-Türbe Sokak-Spor Cad.-Harman Sokak-Maltepe Cad.-Pilot Cad.-Cengiz Topel Cad.- Fatih Sultan Mehmet Bulvarı -Dumlupınar Bulvarı-Sosyal Konutlar-Kütahya Afyon Yolu-Zafertepe Kavşağı-İmam Gazali Caddesi - Zafer Caddesi- Enbiya Caddesi-Adiller Caddesi-Akşemsettin İmam Hatip Lisesi-Akşemsettin Camii – Yunus Emre Caddesi-Haymeana Lokali-Fevzi Çakmak caddesi- DSİ Kavşağı- Abdurrahman Karaa Bulvarı-İstasyon Önü- D.650 Karayolu-Kütahya/Eskişehir Yolu-Otogar.

Otogar-Toki Ring Hattı
Otogar Hareket Saatleri: 00.00 – 01.00 – 02.00 – 03.00 – 04.00 – 05.00 – 06.00

Güzergah: Otogar.-Eskişehir yolu-İnköy-Yeni Toki Konutları-Şehit Ömer TÜRK Sok.-Toki Son Durak.-Turgutlar Yolu Sok.-Süleyman Efendi Cad.-Haydar Efendi Cad.-Muhsin Yazıcıoğlu Cad.-Bursa Cad.-8.Ak Sok.-İnköy.-Eskişehir Yolu.-Otogar.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Ring Hatlarının oluşmasında gerekli düzenlemeleri yapıp çalışmaları yürüten Kütahya Belediyesi eski Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yılmaz YAMAN ve ekibine teşekkürlerini sundu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.