10 Mayıs 2019 Cuma

Kütahya’da 10–16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünün “Dünden Bugüne Engelliler” konulu sergi açılışı gerçekleşti.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünün “Dünden Bugüne Engelliler” konulu sergisi Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile protokol üyeleri tarafından açıldı.
10–16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) video gösterimi, engelli annesi Zehra YANAR ile engelli babası Recep YARAR’ın söyleşisi, Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkanı Dilek Ümran ÖZTÜRK’ün şiir dinletisi şeklinde bir dizi etkinlik düzenlendi.
Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, programda çeşitli spor branşlarında ulusal düzeyde derece almış sporcuların hediyelerini takdim etti.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kütahya İl Koordinatörlüğüne “Erişilebilirlik Belgelerini” takdim etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.