11 Mayıs 2019 Cumartesi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Barosu geleneksel iftar yemeğine katıldı.
Kütahya Baro Başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, yemeğe katılan misafirler ile sohbet edip mübarek Ramazan aylarını kutladı.
Göksu Mola Restoranda düzenlenen iftar yemeğine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal YÜCEL, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, Kütahya Barosu Avukatları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.