17.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğünün düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeğine katıldı.
DPÜ Bedestende düzenlenen Rektörlük iftarında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, yemeğe katılan konuklarla sohbet edip Ramazan aylarını kutladı.
İftar yemeğine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile eşi Fadime IŞIK, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal YÜCEL, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul TURAN, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ferhan YILDIRIM, KUTSO Meclis Başkanı Nafi GÜRAL, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Akademisyenler ve sayıda davetli katıldı.