19.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneğinin desteğiyle Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulunda kurulan Kütüphane açılışına katıldı.
Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneğinin desteğiyle Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokulunda kurulan Kütüphane açılış töreni, okul müdürü Abdullah CEBECİOĞLU’nun gerçekleştirdiği teşekkür konuşması ile başladı.
Daha sonra Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneği Kurucusu ve Dernek Başkanı Hatice CANKIR’ın konuşması ile devam eden törende,  Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Şehit Uzman Çavuş Hasan KAHRAMAN’ın ailesine günün anısına hediye taktim etti.
Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile protokol üyelerinin Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Kütüphane açılış kurdelesini kesmesinin ardından Kütüphaneyi gezip incelemelerde bulundular.
Kütüphane açılış töreninin sona ermesiyle birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, öğrenciler ve aileleri ile sohbet edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Açılışa; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Kamil ÇELİK, İl Milli Eğitim Müdür Hasan BAŞYİĞİT, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneği Başkanı Hatice CANKIR, Biyonik Kulaklı Çocuklar Derneği Kütahya İl Temsilcisi Nimet SARIKAYA, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım OKAT, Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman Ortaokul Müdürü Abdullah CEBECİOĞLU, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşımız katıldı.