23.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza GÜRAL’ın verdiği iftar yemeğine katıldı.
Hanzade Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, konuklar ile sohbet edip, mübarek Ramazan aylarını tebrik etti.
Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza GÜRAL tarafından verilen iftar yemeğine; Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal YÜCEL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Baro Başkanı Av. Ahmet ATAM, İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları İlyas BAHAR ile Abdullah DAMCI, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.