23.5.2019

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Akkent Mahallesinde devam eden yol çalışmaları, Kütahya Belediyesi tarafından yapılan 1453 Toplu Konut inşaatı ve Kütahya Belediyesi Depo Binalarında incelemelerde bulundu.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, incelemeler kapsamında ilk olarak Akkent Mahallesi Süleyman Efendi Caddesinde bozulmuş vaziyette bulunan kilit taşı yol kaplamasının kaldırılarak Plentmiks (PMT) serim ve üzerine sıcak asfalt serim ile kaldırım onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan IŞIK, çalışmaları yürüten saha ekibinden bilgi alıp, işlerinde kolaylıklar diledi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, daha sonra Kütahya Belediyesi tarafından inşa edilen 1453 Toplu Konut inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Parmakören Mahallesinde mevcut 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşan ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde 1416 adet daire ve 38 işyerinden oluşan alanda incelemelerde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Kütahya Belediyesi tarafından yapılan 1453 Toplu Konut projesi içerisinde; 1 adet pasaj, 1 adet ticari merkez, tenis kortları, futbol, basketbol, voleybol sahaları ve halı saha ile birlikte açık otopark bulunmaktadır.
Parmakören Mahallesinde bulunan Kütahya Belediyesi Depo Binalarını da inceleyen Belediye Başkanı Alim IŞIK, burada personelle sohbet edip, tesislerle ilgili bilgi aldı.
İncelemeler esnasında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık eşlik etti.